large concrete pool, hillarys

This pool area was designed to incorporate an outdoor living experience with the pool as the focal point. We used smaller tiles in the raised decking area to create a more Mediterranean feel for this section.

Adjacent to the decking area is a water feature with water cascading over stacked stones. Connected to this is a limestone feature wall which hides part of the plant room and pool equipment. An outdoor shower is affixed to the front wall. The steps from the pool lead up to a gazebo specially designed for basking in the sun. An alfresco has been constructed adjacent to the pool so parents can keep an eye on children swimming.

We like the awesome summer vibe, Bali-style finish, and night entertaining area. Steve's design concepts and capabilities are excellent.

Matt, Doubleview