large concrete pool with alfresco bar 

This concrete pool area in Perth was designed to incorporate an outdoor living experience with the pool as the focal point. We used smaller tiles in the raised decking area to create a more Mediterranean feel for this section.

Adjacent to the decking area is a water feature with water cascading over stacked stones. Connected to this is a limestone feature wall which hides part of the plant room and pool equipment. An outdoor shower is affixed to the front wall. The steps from the swimming pool lead up to a gazebo specially designed for basking in the sun. An alfresco has been constructed adjacent to the pool so parents can keep an eye on children swimming.

We originally saw the website and loved the designs of unique backyards. We are thoroughly satisfied with our uniquely designed backyard and pool renovation and would say to anyone hesitating because of budget constrictions - don't hesitate! If you don't have the budget, save up; it's so worth it.

Anthony and Colleen, Duncraig